Nowości
Sprzęt AGD
Serwis posprzedażowy we Francja Bezpieczna płatność Łatwe zwroty

Dodawanie do koszyka...

loading logo

Suma częściowa koszyka

Zobacz mój koszyk
Loading...
loading logo

Theory11 Gry karciane The Beatles Version

Odkryj karty do gry Theory11 The Beatles, zabawne hołd dla legend muzyki na niezapomniane chwile!

Oferta partnerska
Wysyłka w 5 dni
83,34 zł
Opis +

Przenieś się do legendarnego świata Beatlesów z kartami Theory11, wersja Beatles. Ten unikalny zestaw to nie tylko narzędzie do gry, ale prawdziwy hołd dla jednego z najbardziej kultowych zespołów wszech czasów. Każda karta została starannie zaprojektowana, aby uchwycić istotę ich muzyki i niepowtarzalnego stylu.

Te karty są idealne dla miłośników gier i zabawek, którzy pragną połączyć zabawę z pasją. Niezależnie od tego, czy uczysz się nowego sztuczki magicznej, czy po prostu spędzasz miło czas z przyjaciółmi, te karty sprawią, że Twoje doświadczenie będzie prawdziwym dziełem sztuki.

Ze starannie wykonanymi ilustracjami, każda karta opowiada historię i przywołuje wspomnienia niezwykłych utworów Beatlesów. Nie tylko estetycznie cieszą oko, ale są także wyprodukowane z materiałów najwyższej jakości, co zapewnia wyjątkową trwałość i łatwość w posługiwaniu się nimi.

Najważniejsze cechy tego zestawu kart:

• Unikalny design: Każda karta ozdobiona jest ilustracjami inspirowanymi zespołem, oferując wzbogacające doświadczenie wizualne.
  • Jakość premium: Wykonane z wysokiej jakości materiałów, te karty są zaprojektowane, aby służyły przez długi czas podczas częstego użytkowania.
  • Idealne dla kolekcjonerów: Pozycja obowiązkowa dla wszystkich fanów Beatlesów i miłośników kart kolekcjonerskich.
  • Wszechstronność: Perfect for traditional board games or to impress your friends with magic tricks.

Czy jesteś zagorzałym fanem Beatlesów, czy po prostu szukasz oryginalnej talii kart, ta wersja będzie hitem w Twojej kolekcji. Dodaj odrobinę muzyki i magii do swoich wieczorów z grami z kartami Theory11 The Beatles. Chwile spędzone z tymi kartami będą pełne śmiechu i niezapomnianych wspomnień, zamieniając każdą grę w celebrację twórczego ducha, który na zawsze zmienił historię muzyki.

Dodatkowe informacje +
MarkaTheory11
Nr referencyjny dostawcyT11-BEATLES-CARDS-BLUE-T11
Kolorniebieski
KolorNiebieski
Loading...
Loading...